SASTOJCIManofar® je izbor broj jedan
za većinu muškaraca s problemima kod erekcije.
impotencija

L-ARGININEL-arginine je iznimno korisna aminokiselina. L-arginine stimulira izlučivanje dušikova oksida. Dušikov oksid opušta mišićno tkivo u penisu, povećava protok krvi u penisu i pomaže pri postizanju erekcije. L-argininu se općenito pripisuju mnogi pozitivni učinci na ljudsko tijelo, od poboljšanja plodnosti, povećanja mišićne mase, pospješivanja prirodnog izlučivanja hormona rasta pa sve do liječenja demencije.
  erekcija

GUARANAGuarana je zimzelena biljka koja raste u Venezueli i na sjeveru Brazila. Njezine su sjemenke biljni stimulans sličan kofeinu, ali mnogo jači. Od kofeina se razlikuje i po tome što se vrlo sporo oslobađa jer su njezine sjemenke masne i nisu topljive u vodi, zato ih tijelo sporije apsorbira, što omogućuje intenzivnije i dulje djelovanje. Guarana je prije svega omiljena zaradi svojih oživljujućih svojstava, a istodobno blagotvorno djeluje na debelo crijevo gdje može smanjiti simptome upalnih bolesti i procesa. Istodobno je i diuretik koji pomaže u liječenju infekcija mokraćnog sustava, proljeva, bolne menstruacije i glavobolje. 
  erektilna disfunkcija

MUIRANaziva se još i »Potency wood«, odnosno stablo potencije, a raste u Brazilu. Brazilski domoroci već ga tisućama godina koriste za povećanje seksualne snage, ali i kao afrodizijak. Glavne funkcije Muira puame su liječenje reumatizma i povećanje izdržljivosti prilikom većih napora i seksualnih odnosa.

 
impotencija

RHODIOLARhodiola - je biljka poznata još i kao Golden Root. Raste u najhladnijim predjelima našeg planeta (Arktik i Sibir). Rhodiola se godinama upotrebljava u tradicionalnoj medicini Rusije i Skandinavije. Još su Vikinzi koristili Rhodiolu da bi povećali fizičku izdržljivost i održali psihičku snagu. Skandinavci ju koriste kako bi se riješili depresije i nervoze cijelog organizma, raznih infekcija pa čak i za plodnost. Mnoga istraživanja su dokazala da Rhodiola ima i stimulirajuće i umirujuće djelovanje na centralni živčani sustav, poboljšava fizičku izdržljivost, štiti srce i jetru, a ima i antioksidativno i antikancerogeno djelovanje. Odlična je kod velikih napora. Rhodiola ima također učinak kao i testosteron, stimulira spolnu želju i spolnu aktivnost kod muškaraca te pojačava proizvodnju sperme.
  erekcija

ĐUMBIRZingiberis Officinale root extract. Popularni začin đumbir u velikoj je mjeri zastupljen u alternativnoj i tradicionalnoj kineskoj medicini. Đumbir je prirodni lijek koji štiti probavni trakt, ublažava grčeve u trbuhu i učinkovito potiče cirkulaciju krvi jer sprječava stvaranje krvnih ugrušaka i pomaže u ublažavanju vaskularnih problema. Đumbir pomaže u širenju krvnih žila, poboljšava protok krvi i time poboljšava erekciju.
  Manofar

DAMIANATurnera Diffusa powder extract. Damiana je biljka koja potječe iz SAD-a, Meksika i dijelova tropske Amerike i Afrike. To je mali grm koji naraste od jednog do dva metra visine. Ljeti na grmu cvjetaju žuti cvjetovi, nakon čega slijede plodovi slatkog mirisa. Njegovo lišće upotrebljava se kao afrodizijak i jača muški i ženski reproduktivni sustav. Njegove čarobne moći prepoznali su još stari Indijanci, osobito Maje, koji su cijenili tu izrazito aromatičnu biljku kao napitak za sve vrste seksualnih problema, od impotencije do neplodnosti, a upotrebljavali su je i za podizanje seksualne želje.
 
Manofar

SORBITOLSorbitol je prirodni zaslađivač. Zamjena za šećer koja ima široku primjenu. Upotrebljava se u prehrambenoj industriji kao zaslađivač, pojačivač okusa i konzervans. Sve se više upotrebljava i u kozmetici i farmaciji.
 
Erekcija

GLUKOZNI SIRUPGlukozni sirup jestivi je sirup koji se dobiva miješanjem grožđanog šećera u prahu i vode u omjeru 1: 1 zagrijavanjem vode do vrenja, a zatim dodavanjem šećera žlicu po žlicu.
 

Bilje i drugi sastojci najkvalitetniji su i mnogo intenzivniji i djelotvorniji od usporedivih proizvoda. Zato je Manofar® izbor broj jedan za većinu muškaraca s problemima kod erekcije.
 

 
impotencija