MIŠLJENJA
KORISNIKA


Impotencija mi je stvarala velike psihičke probleme, zaista puno radim i to je najvjerojatnije
razlog svega toga. Bio sam u sretnoj vezi koja je zbog mojih problema s potencijom propala.
Koristim Manofar vec neko vrijeme i napokon se vratio onaj stari ja! Nova veza ne pada, samo se DIŽE :)
Mario 41
»Evo samo sam vam tia reć da je proizvod super,iskreno nisam virova u djelotvornost ovih proizvoda al potpuno ste me demantirali i oduševili. HVALA VELIKA!«
Ranko 55
Manofar je jedna od rijetkih stvari zbog koje sam sretan da smo u Europskoj uniji. Kako god okreneš pozitivno je da sad bez problema možeš dobiti i kvalitetne Europske proizvode od kuda sam odlučiš i naručiš. Ono prije sa granicama je baš bilo problem jer nešto ti se svidi a kod tebe ne može doći. Probao sam ga sad prvi put i zadovoljan sam.  Teško da ćete me se sada riješiti. Šaljite mi čim pročitate ovaj mail novu kutiju na istu adresu! LP
Boro
Pozdrav,
imam 31 godinu i odlučio sam povremeno uzeti Manofar kako bi malo doprinio svojem seksualnom životu. Uzeo sam Manofar prošli tjedan, ali jedno  sam primijetio. Niste na kutiji naveli, nije za rekreativce!! Namijenjeno samo za profesionalce! Pa ovo je već kategorija više. Sex u 5-oj brzini. Mislim da ste dobili stalnog kupca.
Veco 31
Došao sam do ovog preko frenda koji mi je dao jednu da probam, rekao je uzmi i nečeš požaliti.
Ta noć je bila nezaboravna.. Osjecao sam se kao da mogu zadovoljiti svaku curu tu večer. Ludilo. Za subotu smo zajedno opet frend i ja dogovorili da ćemo uzeti u isto vrijeme i ić ih j.... ako uspijemo skupa. Baš jedva čekam jer sa Manofar to je zabavanije iskustvo!
Ivan 25
Prije sam koristio Almeu, ali ovo je puuuno bolji proizvod! Moja supruga i njena sestra šalju Vam puno pozdrava ;). Šaljite mi novu kutiju Manofar, podaci za slanje su isti kao i prošli put. Zahvaljujem na Vašoj diskreciji koja je stvarno top!
XXX 49
Imam 24 godine. Problemi sa erekcijom su se počeli pojavljivati vezani uz stres i umor. Unatoč tome što imam curu punu razumijevanja, nisam se dobro osjećao kada bi mi se penis spustio ili ne bi bio 100% spreman. Manofar sam slučajno našao na internetu i naručio sam ga jer mi je baš trebalo nešto takvo. Nadao sam se da će djelovati i nisam se razočarao. Sada ga uvijek imam blizu sebe jer nikad neznam kad će mi trebati. Puno pozdrava iz Rijeke!
Miha 24
Prvi put sam naručio više za šalu nego za ozbiljno. Družili smo se sa curama pa sam si mislio "vrijedi probati". I zaista...pošiljka je došla anonimno na adresu firme, jer sam tako i naručio. Odmah nakon što sam probao osjetio sam pravu eksploziju. Ma taj Vaš Manofar je baš ok stvar.
Ante 26
Imam 50 godina i na nagovor žene počeo sam koristit Manofar. Odmah nakon prve viale supruga i ja bili smo prezadovoljni. Viale djeluje već nakon 30-45 minuta i erekcija traje, a što je najbolje djeluju i drugi dan. Preporučam ih svima koji imaju problema s erekcijom. Supruge ili partnerice biti će Vam prezadovoljne, a o nama da se ne govori.
Dean 50 godina
Kad sam prvi put doživio da mi mali ne funkcionira, da ne mogu postići erekciju, mislio sam... To je to. Ovo je kraj. Nakon ovoga više nikada neće biti isto. Što je uzrok, ne znam. Odlučio sam vas kontaktirati i probati vaše viale za potenciju. Nakon sto sam probao Manofar, dogodilo se nesto! BOLJI SAM U KREVETU NEGO ŠTO SAM BIO IKAD PRIJE! Nikakvih naznaka da sam prije imao problema nije bilo. Nevjerovatno! HVALA VAM NA OVOM SUPER PROIZVODU. Molim vas pošaljite mi ponovno na istu adresu kao i do sada 2 pakiranja.
J. K. 60 godina
Uz današnji način života, stres je nažalost neizbježan, pa tako i u slučaju mog muža koji radi po cijele dane. U seksu se zaista počelo osjećati manjak onog žara i želje. Preko prijateljice sam došla do Manofar jer i ona je također naručila za svog muža i sad vam se želim zahvaliti. Strasti u krevetu uz Manofar su nešto što još nismo imali priliku doživijeti. Koliko snage dobija, ne mogu vam opisati. On je sada moja prava sexy muškarčina. Zahvaljujemo vam se oboje.
Lidija